Vacatures

Werken bij Co-Engineer

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent. Ben jij diegene die wij zoeken? Binnen Co-Engineer gaan persoonlijke ontwikkeling en plezier samen met een professionele mentaliteit. Lijkt het je leuk om je aan te sluiten als Co-Engineer? Reageer dan via onderstaand e-mailadres!

Gezocht: PHP Programmeurs
Gezocht: CSS Experts

Stage & Co-Makerships

Zit je in het laatste jaar van je studie en wil je een leuke en leerzame afstudeerstage? Dan ben je bij Co-Engineer aan het juiste adres! Co-Engineer biedt (vierdejaars) studenten aan diverse HBO-opleidingen en Universiteiten de mogelijkheid om aan een afstudeeropdracht te werken. De afgelopen jaren hebben diverse studenten van de opleidingen Bedrijfskundige Informatica (INHOLLAND) en het Instituut voor Information Engineering (HvA) van deze mogelijkheid gebruik gemaakt.

Co-Engineer is een gecertificeerd leerbedrijf, via Ecabo. Een stagiaire in ons bedrijf wordt echt voor vol aangezien en wordt bij alles betrokken. In samenspraak met de student stellen wij de afstudeeropdracht samen. Een succesvolle afronding van je afstudeeropdracht kan een mooi begin zijn van je carriere.

Interesse in een baan of stage?

Stuur dan een complete CV (inclusief portfolio) in en een gemotiveerd e-mailtje aan vacatures@co-engineer.nl.


Vacatures Co-Engineer Support Banners Co-Engineer Support Co-Engineer Nieuws Co-Engineer Support http://hosting.co-engineer.nl Co-Engineer Support Co-Engineer Portfolio Co-Engineer Support Partners Co-Engineer Co-Engineer Support Testimonials Co-Engineer Support Downloads


co-engineer bv
media park -
sumatralaan 45 (mc3)
1217 GP  hilversum

Erkende Schoorsteenveger

T  035 - 677 55 60
F  035 - 677 55 59
E  info@co-engineer.nl
Co-Engineer in de Gouden Gids Co-Engineer op Last.fm Co-Engineer op Hyves.nl Co-Engineer op LinkedIn