Co-Engineer zoekt Search Engine Marketeers

Je bent verantwoordelijk voor het opzetten, inrichten, beheren en wijzigen van de benodigde campagnes voor tal van klanten en hun websites. Ook zorg je ervoor dat de externe partijen als bv. Daisycon worden aangestuurd en haalt het maximale resultaat uit organische zoekresultaten, analyseert dagelijks resultaten en stuurt bij ter bevordering van het resultaat.

Ook ben jij de aangewezen persoon vwb. de optimalisatie van websites. We verwachten een bepaalde mate van zelfstandigheid, met vrijheid als beloning. Je werkzaamheden bestaan uit het analyseren van websites, het schrijven van campagne voorstellen, tekstadvertenties creeeren en campagnes beheren in o.a. Google AdWords, rapportages opmaken en versturen aan onze klanten. En je bent niet te beroerd om 's middags de tafel te dekken. Gewoon, omdat geen enkele baan perfect is.

Je werkt voornamelijk in teamverband aan hoogstaande projecten en hebt veel rechtstreeks contact met klanten en relaties. Het is belangrijk dat je je thuis voelt in een bedrijf met een informele werksfeer.

Beschik je over:

  • Goed organiserend vermogen
  • Sterk analytisch
  • Minimaal HBO werk en denkniveau
  • Klantgericht en goede communicatieve eigenschappen
  • Minimaal 2 jaar relevante ervaring in soortgelijke functie

Wat biedt Co-Engineer?

Bij Co-Engineer bepaal je je eigen toekomst en bieden je daartoe een vaste positie op ons kantoor te Hilversum, full time. De salariering is marktconform en afhankelijk van je opleiding en ervaring. We bieden je een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk en we stimuleren dit door middel van kennisdeling, cursussen en trainingen.

Interesse?

Ben jij toe aan een volgende carrierestap? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.
Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met Paul Koeton op telefoonnummer 035 - 677 55 60. Je kunt ook je sollicitatie met een complete CV (inclusief portfolio) in en een gemotiveerd e-mailtje sturen aan vacatures@co-engineer.nl.


Vacatures Co-Engineer Support Banners Co-Engineer Support Co-Engineer Nieuws Co-Engineer Support http://hosting.co-engineer.nl Co-Engineer Support Co-Engineer Portfolio Co-Engineer Support Partners Co-Engineer Co-Engineer Support Testimonials Co-Engineer Support Downloads


co-engineer bv
media park -
sumatralaan 45 (mc3)
1217 GP  hilversum

Erkende Schoorsteenveger

T  035 - 677 55 60
F  035 - 677 55 59
E  info@co-engineer.nl
Co-Engineer in de Gouden Gids Co-Engineer op Last.fm Co-Engineer op Hyves.nl Co-Engineer op LinkedIn