Co-Engineer zoekt ervaren PHP programmeurs

Je programmeert voornamelijk "aan de achterkant" van webapplicaties die onze opdrachtgevers ondersteunen bij de uitvoering van hun bedrijfswerkzaamheden maar ook aan databasegestuurde websites. Daarnaast besteed je een deel van je tijd aan het onderhouden van websites van klanten. Zelfstandig een webapplicatie kunnen ontwikkelen en testen is absoluut een vereiste.

Als PHP programmeur volg je de nieuwste ontwikkelingen op de voet, bent zelfstandig en verantwoordelijk voor de technische uitvoering. Je werkt altijd in projecten, vaak in meerdere tegelijk. Je geeft graag je mening en vertaalt de gebruikersvragen naar pasklare oplossingen en zorgt voor goede doordachte oplossingen en adequate en nette code volgens onze standaarden. Je weet klanten te overtuigen en bent niet te beroerd om 's middags de tafel te dekken. Gewoon, omdat geen enkele baan perfect is.

Je werkt voornamelijk in teamverband aan hoogstaande projecten en hebt veel rechtstreeks contact met klanten en relaties. Het is belangrijk dat je je thuis voelt in een bedrijf met een informele werksfeer.

Beschik je over:

  • Goede theoretische en praktische kennis van PHP5 en MySQL
  • Minimaal 2 jaar relevante ervaring als ontwikkelaar
  • Ervaring met OO ontwikkelen in PHP is een pre
  • Ervaring met EXT JS is een pre
  • Ervaring met Javascript en XML
  • Een zorgvuldige programmeerstijl
  • Minimaal HBO werk en denkniveau
  • Klantgericht en goede communicatieve eigenschappen

Wat biedt Co-Engineer?

Bij Co-Engineer bepaal je je eigen toekomst en bieden je daartoe een vaste positie op ons kantoor te Hilversum, full time. De salariering is marktconform en afhankelijk van je opleiding en ervaring. We bieden je een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk en we stimuleren dit door middel van kennisdeling, cursussen en trainingen.

Interesse?

Ben jij toe aan een volgende carrierestap? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.
Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met Paul Koeton op telefoonnummer 035 - 677 55 60. Je kunt ook je sollicitatie met een complete CV (inclusief portfolio) in en een gemotiveerd e-mailtje sturen aan vacatures@co-engineer.nl.


Vacatures Co-Engineer Support Banners Co-Engineer Support Co-Engineer Nieuws Co-Engineer Support http://hosting.co-engineer.nl Co-Engineer Support Co-Engineer Portfolio Co-Engineer Support Partners Co-Engineer Co-Engineer Support Testimonials Co-Engineer Support Downloads


co-engineer bv
media park -
sumatralaan 45 (mc3)
1217 GP  hilversum

Erkende Schoorsteenveger

T  035 - 677 55 60
F  035 - 677 55 59
E  info@co-engineer.nl
Co-Engineer in de Gouden Gids Co-Engineer op Last.fm Co-Engineer op Hyves.nl Co-Engineer op LinkedIn