Co-Engineer zoekt CSS experts

Je werkt nauw samen met alle programmeurs en zal je voornamelijk bezig houden met de puntjes op de i, van concept tot realisatie. Kort gezegd; de programmeurs zijn verantwoordelijk voor de techniek en jij voor het 'opknippen' en 'afstijlen' van de websites. Je werkt hierbij zowel aan de front-end als back-end. Bij sommige projecten gaat dit in overleg met de creatieve geesten van externe bureaus en/of freelancers.

Daarnaast besteed je een deel van je tijd aan het onderhouden van websites van klanten. We verwachten een bepaalde mate van zelfstandigheid, met vrijheid als beloning. Gebruikersvriendelijkheid staat voorop en je bent niet te beroerd om 's middags de tafel te dekken. Gewoon, omdat geen enkele baan perfect is.

Je werkt voornamelijk in teamverband aan hoogstaande projecten en hebt veel rechtstreeks contact met klanten en relaties. Het is belangrijk dat je je thuis voelt in een bedrijf met een informele werksfeer.

Beschik je over:

  • Goede theoretische en praktische kennis van HTML & CSS
  • Voorliefde voor Usability, Accessibility en W3C-standaarden
  • Een zorgvuldige programmeerstijl
  • Minimaal HBO werk en denkniveau
  • Klantgericht en goede communicatieve eigenschappen
  • Minimaal 2 jaar relevante ervaring in soortgelijke functie

Wat biedt Co-Engineer?

Bij Co-Engineer bepaal je je eigen toekomst en bieden je daartoe een vaste positie op ons kantoor te Hilversum, full time. De salariering is marktconform en afhankelijk van je opleiding en ervaring. We bieden je een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk en we stimuleren dit door middel van kennisdeling, cursussen en trainingen.

Interesse?

Ben jij toe aan een volgende carrierestap? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.
Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met Paul Koeton op telefoonnummer 035 - 677 55 60. Je kunt ook je sollicitatie met een complete CV (inclusief portfolio) in en een gemotiveerd e-mailtje sturen aan vacatures@co-engineer.nl.


Vacatures Co-Engineer Support Banners Co-Engineer Support Co-Engineer Nieuws Co-Engineer Support http://hosting.co-engineer.nl Co-Engineer Support Co-Engineer Portfolio Co-Engineer Support Partners Co-Engineer Co-Engineer Support Testimonials Co-Engineer Support Downloads


co-engineer bv
media park -
sumatralaan 45 (mc3)
1217 GP  hilversum

Erkende Schoorsteenveger

T  035 - 677 55 60
F  035 - 677 55 59
E  info@co-engineer.nl
Co-Engineer in de Gouden Gids Co-Engineer op Last.fm Co-Engineer op Hyves.nl Co-Engineer op LinkedIn