Online Marketing

Online marketing, strategie en resultaat!

Adverteren via zoekmachines is een goede manier om gericht de doelgroep te bereiken. Advertenties kunnen immers afgestemd worden op de zoekopdracht van de bezoeker. Co-Engineer biedt de volgende mogelijkheden:

Banner campagnes

Zeer geschikt voor korte productpresentaties, merkbekendheid te genereren en thematische, actiematige en branding doelstellingen. Co-Engineer is gespecialiseerd in het ontwikkelen van banners met een audio en/of video content. We werken met verschillende type banners van skyscrapers tot leaderboards.

Je kunt bij ons terecht voor gangbare bannerformaten. Speciale banner formaten zijn bij Co-Engineer ook mogelijk na overleg. Wil je een banner door ons laten ontwikkelen, vul dan het banner-aanvraagformulier in.

E-mailings

Het is belangrijk om je relaties regelmatig op de hoogte te stellen over de nieuwste ontwikkelingen binnen je bedrijf. Nieuwe producten en diensten, ontwikkelingen in de markt, interne zaken en acties, het zijn allemaal goede onderwerpen om naar jouw relaties te communiceren.

Co-Engineer is specialist in het ontwikkelen van e-mailings. We ontwerpen eerst een nieuwsbrieftemplate. Deze sluit aan bij de gewenste huisstijl. Je kan eenvoudig zelf de content (tekst en beeld) aanpassen. Een nieuwsbrief is eenvoudig te personaliseren. Ook kan je diverse doelgroepen benaderen d.m.v. segmentatie. In vergelijking met mailings via de post een snel en betaalbaar alternatief. Wil je ook nieuwsbrieven naar jouw relaties versturen? Co-Engineer is graag jouw partner!

SMS Mailings

Naast de gangbare e-mail nieuwsbrieven, biedt Co-Engineer jou de mogelijkheid om bepaalde doelgroepen te bereiken per sms of mms. Met behulp van onze eigen beheeromgeving is het kinderlijk eenvoudig om contacten te importeren, te segmenteren en berichten te versturen. Bovendien hebben mailingen via sms of mms een hoge attentie- en responsewaarde.


Bekijk het portfolio »


Vacatures Co-Engineer Support Banners Co-Engineer Support Co-Engineer Nieuws Co-Engineer Support http://hosting.co-engineer.nl Co-Engineer Support Co-Engineer Portfolio Co-Engineer Support Partners Co-Engineer Co-Engineer Support Testimonials Co-Engineer Support Downloads


co-engineer bv
media park -
sumatralaan 45 (mc3)
1217 GP  hilversum

Erkende Schoorsteenveger

T  035 - 677 55 60
F  035 - 677 55 59
E  info@co-engineer.nl
Co-Engineer in de Gouden Gids Co-Engineer op Last.fm Co-Engineer op Hyves.nl Co-Engineer op LinkedIn