Media Park - Hilversum

Thematisch businesspark

Het Media Park is een thematisch businesspark waar dankzij een clustering van mediagerelateerde bedrijven een bijzondere synergie ontstaat. TCN Media Park voert de regie over de verdere ontwikkeling van het park, maar zorgt ook voor het dagelijks beheer. Zo creëert TCN Media Park samen met de gebruikers een werkomgeving van een hoge kwaliteit, maar komt er ook een gevarieerd pakket met ondersteunende diensten zoals kinderopvang of fitness. Het eerstelijns onderhoud voert TCN Media Park uit in eigen beheer en het tweedelijns onderhoud wordt direct aangestuurd. Die aanpak waarborgt een goede en snelle dienstverlening.

Mediacentrum

Het Mediacentrum is een representatief kantoorgebouw, centraal gelegen op het Media Park aan de Walk of Fame. TCN Media Park heeft in dit gebouw een uniek concept geïntroduceerd: MC3. MC3 betekent huren voor een flexibele huurtermijn en een uiterst concurrerend huurtarief. Bovendien hebben huurders geen opleververplichting – het gehuurde behoeft dus niet in de oude staat te worden teruggebracht. En natuurlijk is aansluiting op de uitstekende audiovisuele infrastructuur van het TCN Media Park mogelijk. Het gebouw heeft een totaal oppervlakte van circa 16.000 m². Op de vierde en vijfde etage zijn nog circa 1.000 m² voor verhuur beschikbaar conform het huurconcept MC3.

Masterplan: mogelijk eindbeeld in 2020

Het businesspark zal nieuwe mediagerelateerde bedrijven huisvesten. Bovendien komt er nieuwe dienstverlening voor de bewoners met de komst van het business support center. Het gaat dan om zaken als een fitnesscentrum, een gezondheidscentrum of een kinderdagverblijf. Het bezoekerspark zal een landelijke aantrekkingskracht krijgen. In december 2006 opende de ‘Media Experience’ van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid zijn deuren op het Media Park. De ‘Media Experience’ bestaat uit een spraakmakende interactieve presentatie en een unieke museumcollectie van ruim 80 jaar omroepgeschiedenis. Mogelijke nieuwe functies, zoals een Grand Café, een multiplex bioscoop of hotelfaciliteiten zullen de aantrekkingskracht van de ‘Media Experience’ verder versterken. Deze ontwikkeling langs deze twee sporen zal ervoor zorgen dat het Media Park een toonaangevend mediacluster wordt in Europa én dat Hilversum zijn positie als mediastad behoudt!

Te huur voor evenementen

Het Media Park is de ultieme locatie voor de meest uiteenlopende evenementsvormen. Van productpresentaties tot congressen en van gala’s tot award-uitreikingen, het kan allemaal. Studio 22 beschikt over de modernste ondersteunende technieken, zoals geavanceerde licht- en geluidsvoorzieningen met bewegend licht. De combinatie van Studio 22 met de omliggende tv-studio’s van DutchView en Studio 21 kan plaats bieden aan wel 10.000 gasten. Studio 23 kan geheel naar wens worden ingericht.

Meest uiteenlopende evenementsvormen

Het Media Park is de ultieme locatie voor de meest uiteenlopende evenementsvormen. Van productpresentaties tot congressen en van gala’s tot award-uitreikingen, het kan allemaal. Studio 21 van Wentink Events beschikt over de modernste ondersteunende technieken, zoals geavanceerde licht- en geluidsvoorzieningen met bewegend licht, laser en surround geluid, een hydraulisch podium met draaischijven (450m2), een podiumbreed regengordijn en een waterorgel. De combinatie van Studio 21 met de omliggende tv-studio’s van DutchView kan plaats bieden aan wel 10.000 gasten, en verder kunt u elk weekend in Studio 21 de wervelende dinnershow Novomundo bijwonen.

Opname van een programma bijwonen

Op het Media Park worden geen rondleidingen gegeven. U kunt wel een opname van een programma bijwonen. Dat kan bijvoorbeeld bij programma’s als Jensen, Het Elfde Uur, Kassa of Idols. Neem daarvoor contact op met de omroep die het programma uitzendt of met de betrokken producent.

Media Experience

Op 2 december 2006 heeft de ‘Media Experience’ van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid zijn deuren geopend met een spraakmakende interactieve presentatie en een unieke museumcollectie. Deze fantasiestad van 3.300 m² nodigt de bezoeker uit om op ontdekkingstocht te gaan. Een ontdekkingstocht, die de impact van de audiovisuele media op het dagelijkse leven voelbaar zal maken.


Vacatures Co-Engineer Support Banners Co-Engineer Support Co-Engineer Nieuws Co-Engineer Support http://hosting.co-engineer.nl Co-Engineer Support Co-Engineer Portfolio Co-Engineer Support Partners Co-Engineer Co-Engineer Support Testimonials Co-Engineer Support Downloads


co-engineer bv
media park -
sumatralaan 45 (mc3)
1217 GP  hilversum

Erkende Schoorsteenveger

T  035 - 677 55 60
F  035 - 677 55 59
E  info@co-engineer.nl
Co-Engineer in de Gouden Gids Co-Engineer op Last.fm Co-Engineer op Hyves.nl Co-Engineer op LinkedIn